NationaleVacaturebank.nl, de grootste banensite van Nederland. Vacatures Pro Select.

Bemiddelingsvormen

Werving & Selectie
Een zeer goede bemiddeling met een aantrekkelijk tarief. U betaalt na de selectie van de juiste kandidaat een fee over het bruto jaarsalaris. Dit wordt ineens gefactureerd bij aanvang van het dienstverband.

Project
Pro Select werft en selecteert een kandidaat, die op basis van een contract voor bepaalde tijd te werk wordt gesteld. Pro Select factureert maandelijks een tarief op basis van overeengekomen uren tenzij sprake is van uren van ziekte, vakantie, kort verzuim, bijzonder verlof of feestdagen. Pro Select draagt de leiding en het toezicht over de kandidaat aan de opdrachtgever over. In het tarief zijn verwerkt: het bruto salaris, werkgeverslasten, reserveringen voor vrije dagen en de fee voor Pro Select. Niet opgenomen zijn de reiskosten en eventuele onkostenvergoedingen. Alle arbeidsrechtelijke risico

Volledig Flex
Pro Select werft en selecteert een kandidaat, die op flexibele basis ter beschikking wordt gesteld tegen betaling van een tarief per gewerkt uur. Pro Select draagt de leiding en het toezicht over de kandidaat aan de opdrachtgever over. Nadat een kandidaat door Pro Select, op welke wijze dan ook, aan de opdrachtgever is voorgesteld is het, na een periode van minimaal 1000 gewerkte uren, toegestaan om de te werk gestelde kandidaat een contract aan te bieden.

HR-advies & -ondersteuning
Naast ruim 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling bied ik ook  HR- advies en -ondersteuning aan in verschillende soorten HR- vraagstukken. Als allround praktijkgerichte HR professional geef ik naast HR advies ook praktische ondersteuning bij het maken van contracten, het (her-)schrijven van handboeken, het opzetten van het ziekteverzuimbeleid, het vormgeven/begeleiden van beoordelingsgesprekken en het opzetten van een loopbaanplanning voor medewerkers en leidinggevenden. Mijn aanpak kenmerkt zich als praktisch, resultaatgericht, transparant, betrokken en betrouwbaar. Dit levert u als werkgever alle voordelen op van een flexibel inzetbare professional, zonder dat u deze in dienst hoeft te nemen. Naast besparing van loonkosten kunt u rekenen op een directe implementeerbare oplossing. Dit alles vanuit mijn passie, dienstverlening en ondersteuning én mijn organisatorisch vermogen.

info @ proselect.nl  
Tel. 06 51 53 73 52  
Pro Select | KvK Eindhoven 17183896 | Bank rek. Nr. 11.69.93.014
Algemene Voorwaarden | Privacy
Design & Realisatie: Bestsites Media & 2B in Business

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0